9 mei: voorlichtingsavond door het IBKI over het praktijkexamen

HELEMAAL VOLGEBOEKT!        

Vanwege groot succes organiseren wij opnieuw een voorlichtingsavond door het IBKI over het praktijkexamen (praktische begeleiding).

Op 9 mei aanstaande wordt door het IBKI een voorlichting gegeven in het VEC in Drachten over de wijze van beoordelen van de praktische begeleiding / stagebeoordeling.

Tijdens deze bijeenkomsten neemt het IBKI stap voor stap het beoordelingsprotocol met u door. Daarbij zal aan de hand van ervaringsvoorbeelden duidelijk gemaakt worden hoe IBKI uw vaardigheden daadwerkelijk beoordeelt. Ook krijgt u de mogelijkheid om vragen over de wijze van beoordelen door het IBKI te stellen. Het doel van de bijeenkomsten is dat u een duidelijk beeld van de wijze van beoordelen van uw vaardigheden door het IBKI krijgt, zodat u goed geïnformeerd aan uw praktische begeleiding of stagebeoordeling kunt beginnen.

Door de gekozen opzet waarbij veel interactie mogelijk is, is het aantal plaatsen per bijeenkomst beperkt tot maximaal 25 personen. Schrijf dus snel in, want vol is vol !!

Programma van de avond:       19.15 uur: inloop;   19.30 uur: start;  22.00 uur: afsluiting

  • ibki_logo-new_zonder_tekst_300x300_400x400
Nieuws archief